Over ons

Scooterverhuur Assen

Wij zijn een onderdeel van het bekende Innobikes Assen. Onze onderneming bestaat al sinds 1947 en is toen opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar Michel Boer. Inmiddels zijn we al aangekomen bij de derde generatie binnen het bedrijf. Er wordt hier al ruime tijd gewerkt aan tweewielers en daar laten wij u graag van mee genieten. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een e-bike. Dit is een erg leuk bedrijfsuitje! U kunt met het hele team gaan fietsen en dit bij ons combineren met veel leuke activiteiten. Wij hebben namelijk voldoende e-bikes voor grote groepen. Wilt u hier meer over ons weten?
Laat het ons dan horen want wij plannen graag samen met u een top dag!

Genieten doet u bij ons, helemaal zorgeloos!

Zorgeloos genieten vinden wij voor alle klanten van groot belang. Heerlijk een middagje met de elektrische fiets weg. Een heerlijke fietstocht maken met een grote groep en naar het Drents Museum of naar de hunebedden. U gaat hier in deze regio van Assen helemaal tot rust komen en genieten van een ongekend mooie natuur. U kunt bij ons ook fietsen huren, daarbij kunt u denken aan de Multicycle. Een kwaliteitsmerk waar wij de exclusieve leverancier van zijn.

beheerdersAlles geregeld voor u

Als u bij ons gebruik wilt maken van de e-bikes, dan hoeft u zich nergens zorgen over te komen en u heeft nergens omkijken naar. Wij regelen namelijk alles voor u. Als u een leuk uitje wilt regelen met familie, vrienden of collega’s, dan zullen wij er voor zorgen dat alles is geregeld. Een zorgeloze dag, alleen maar genieten en Assen beter leren kennen.

Vragen?

Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken alle reserveringen e.d. graag met u. Ook als u meer wilt weten over de prijzen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Maakt u de keuze voor een fantastisch uitje met een goede en veilige fiets dan wensen wij u een heerlijke fietstocht.