De Fietsen

Vindt u onze e-bikes ook zo leuk en zou u er graag zelf op willen fietsen willen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, bij ons kunt u de modellen kopen en huren. Wij adviseren u ook graag over het maken van een keuze. Ook voor goed onderhoud van de elektrische fietsen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van de e-bikes. Wilt u gezellig een ritje maken met collega’s, familie, vrienden en kennissen in de regio Assen? Dan hebben wij leuke opties voor u. Bij ons kunt u bijvoorbeeld voor het merk Multicycle kiezen en meer te weten komen over het merk en wat er allemaal te doen is in Assen.

 Dames Fiets 2

Multicycle fietsen

Bij ons vindt u het kwaliteitsmerk voor e-bikes, genaamd Multicycle. Innobikes is exclusief leverancier van dit merk. In 1977 is Multicycle opgericht in de Achterhoek door Nico Bieleveldt en zijn vrouw. In deze periode is de vraag naar recreatieve fietsen sterk gegroeid, alleen liet de gebruiksvriendelijkheid vaak te wensen over. Hier heeft Mylticycle op ingespeeld met handgemaakte fietsen die comfort bieden en een prima kwaliteit. Het merk heeft meteen vanaf dag één voor vernieuwing en enthousiasme gezorgd. Deze fietsen zijn erg gewild en ze zijn erg comfortabel en sportief, dat wilt u toch ook? U kunt heerlijk door het Drentse landschap rijden en optimaal  genieten van de natuur. Genieten van een heerlijke dag gaat zeker lukken als u van onze e-bikes gebruik gaat maken!

 

Doorbraak versnellingssysteem

De eerste doorbraak was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank. Hierdoor werd het schakelen een stuk eenvoudiger dan met een conventionele derailleur. Er zijn nog meer innovaties geweest waardoor Multicycle vaak aandacht heeft getrokken, zoals met hydraulische remmen en de eerste accuverlichting. Het merk is momenteel uitgegroeid van een werkplaats met twee gepassioneerde pioniers tot een modern bedrijf. Hier kunnen alle fietsliefhebbers werken, gedreven door passie, trots en persoonlijke aandacht terecht. Bij Multicycle  wordt uw fiets gebouwd door één grote familie met veel zorg. Bij Multicycle worden fietsen gemaakt met passie, die u terug kunt vinden in iedere MC. Als u ook van deze doorbraken wilt profiteren dan kunt u nu zelf voor de MC kiezen en zelf ervaren hoe heerlijk deze e-bikes rijden in het Drentse landschap!